ارائه گزارش تولیدات علمی دانشگاه توسط مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش

12 دی 1397
مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش به ارائه گزارشی از وضعیت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پرداخت.

در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه برگزار شد، مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی با ارائه گزارشی از وضعیت پژوهشی دانشگاه، به سیر صعودی آمار تولیدات علمی دانشگاه در سه پایگاه اسکوپوس، وب آو ساینس و پابمد اشاره کرد. دکتر علی حمیدی هدف از تشکیل اداره علم سنجی دانشگاه را تأمین اطلاعات ضروری جهت ارزیابی کمی برونداد پژوهشی دانشگاه بیان کرد و افزود: این اداره با تکمیل اطلاعات در سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی ضمن فراهم کردن امکان رتبه‌بندی دانشگاه در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، اطلاعاتی در اختیار اعضای هیات علمی قرار می‌دهد که بتوانند اقدام به خود ارزیابی نمایند. همچنین، با اشاره به وظایف کارشناسان اداره علم سنجی گفت: با توجه به مشکلات مربوط به چاپ مقاله در مجلات نامعتبر و سو استفاده‌هایی که در این زمینه صورت می‌گیرد، کارشناسان اداره علم سنجی در امور مربوطه نیز اقدام به ارائه خدمات مشاوره‌ای به پژوهشگران می‌نمایند. معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در این آیین به افزایش تولیدات علمی دانشگاه در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: با تصویب طرح‌های تحقیقاتی باکیفیت و برگزاری کارگاه‌های تخصصی جهت توانمند کردن اعضای هیات علمی و دانشجویان و همچنین چاپ مقالات در نشریات معتبر بین‌المللی گام‌های خوبی برداشتیم که این نشان از کیفیت بالای کارهای تحقیقاتی دانشگاه است. دکتر غلامرضا خمیسی پور گفت: دانشگاه علوم پزشکی موفق به کسب رتبه هشتم در انتشار مقالات در پایگاه‌های اطلاع‌رسانی اسکوپوس در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی هم‌تراز شده است.

تاریخ بروز رسانی:   12 دی 1397

تعداد بازدید:   ۷