ارائه گزارش عملکرد پژوهشی دانشگاه توسط مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش

4 دی 1398
مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش به ارائه گزارشی از وضعیت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پرداخت.

در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه برگزار شد، مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی با ارائه گزارشی از وضعیت پژوهشی دانشگاه، به سیر صعودی آمار تولیدات علمی دانشگاه در سه پایگاه اسکوپوس، وب آو ساینس و پابمد اشاره کرد.

دکتر علی حمیدی در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر با ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در یک سال گذشته تعداد مقالات نمایه شده در پایگاه اسکوپوس بالغ بر 180 عنوان مقاله بوده است.
وی همچنین، با اشاره به افزایش استنادهای دریافتی توسط مقالات نمایه شده دانشگاه در پایگاه اسکوپوس عنوان کرد که تعداد استنادهای دریافتی دانشگاه در سال 2019 با افزایش 20 درصدی به عدد 2823 استناد و
تعداد استنادهای دریافتی در پایگاه Web of Science نیز با 19 درصد افزایش نسبت به سال گذشته به 2447 استناد رسیده است. دکتر حمیدی عنوان داشت: مقالات نمایه شده دانشگاه در پایگاه PubMed نیز نسبت به سال گذشته رشدی 24 درصدی داشته است.

وی همچنین، با اشاره به کسب رتبه سوم کتابخانه دانشگاه در بین دانشگاه‌های هم‌تراز گفت: کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز با هدف ایجاد دسترسی به منابع اطلاعاتی لازم برای اعضای هیأت علمی، کارمندان و دانشجویان، پایگاه‌های اطلاعاتی مختلف را از طریق وب‌سایت کتابخانه به نشانی dglib.bpums.ac.ir در اختیار کاربران قرار داده است.

تاریخ بروز رسانی:   4 دی 1398

تعداد بازدید:   ۶۸