من عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هستم ولی شناسه کاربری ورود به سیستم را دریافت نکرده و یا رمز آن را فراموش کردهام چگونه می توانم وارد سامانه علم سنجی شوم؟
در صورتی که نام، کد ملی، آدرس ایمیل دانشگاهی و شماره تلفن همراه شما به عنوان عضو هیات علمی توسط کارشناس علمسنجی دانشگاه در سامانه ثبت شده باشد، حتی در صورتی که کلمه عبور خود را فراموش کرده باشید نیز میتوانید به سامانه علمسنجی وارد شوید. به این منظور لازم است پس از کلیک بر گزینه ورود اعضای هیات علمی، از گزینه فراموشی کلمه عبور استفاده نمایید. پس از آن در پنجره باز شده با درج کد ملی خود، از سامانه درخواست نمایید که لینک ورود به سامانه را مجددا برای شما ارسال کند. در صورت صحت اطلاعات وارده، لینک مربوطه به آدرس پست الکترونیک دانشگاهی و شماره موبایل درج شده شما در سامانه ارسال می شود. با کلیک بر لینک درج شده در ایمیل ارسالی میتوانید مجددا برای خود کلمه عبور جدیدی تعریف نمایید. پس از آن قادر خواهید بود با نام کاربری کد ملی و رمز عبوری که برای خود تعریف کردهاید وارد محیط شخصی خود در سامانه علمسنجی شوید. (منبع: https://isid.research.ac.ir/Faq.php)
من عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیستم. ولی پژوهشگر دارای مقاله/مقالات نمایه شده در بانک اطلاعاتی Scopus هستم. چگونه میتوانم نام خود را در سامانه علمسنجی اضافه کنم؟
در حال حاضر، پوشش این سامانه مربوط به اعضای هیات علمی رسمی، آزمایشی، طرح نیروی انسانی، ضریب کا و تعهدات تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و شامل پژوهشگران غیرهیات علمی نمیشود (منبع: https://isid.research.ac.ir/Faq.php).
من عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هستم. آیا میتوانم اطلاعات پروفایل شخصی خود را در سامانه علم سنجی ویرایش کنم؟
بله، در صورتی که کارشناس علمسنجی دانشگاه نام و نام خانوادگی، کد ملی، آدرس ایمیل دانشگاهی و شماره تلفن همراه شما را در سامانه علمسنجی ثبت کرده باشد شما می توانید با شناسه ای که سیستم برای شما تعریف و ارسال کرده به سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وارد شوید. پس از آن قادر خواهید بود که اطلاعات مربوط به خود را از پنل کاربری خود شخصا ویرایش نمایید.
ترتیب قرار گرفتن افراد در سامانه علم سنجی، بر چه اساسی است؟
چیدمان افراد در سامانه، به صورت پیشفرض براساس شاخص h-Index ایشان در بانک اطلاعاتی SCOPUS است. در صورت تمایل با کلیک بر روی فلشهای آبی رنگ بالای سر ستون ها، میتوانید ترتیب قرار گرفتن افراد در سامانه را براساس نام و نام خانوادگی، مقالات، ارجاعات و ارجاع به ازای مقاله تغییر دهید(منبع https://isid.research.ac.ir/Faq.php).
چگونه می توانم آمار تولیدات علمی خود را در سامانه علم سنجی به روز رسانی کنم؟
در حالت معمولی نیاز به ارسال چنین درخواستی نیست چون سامانه علمسنجی خود بهصورت دورهای طبق برنامه زمانی زیر بهروزرسانی میشود:
Scopus |
هر ۲۰ روز |
Google Scholar
|
هر ۲۰ روز |
Publons |
هر ۲۰ روز |
WOS |
هر ۲۰ روز |
PubMed |
هر ۷ روز |
لیکن در حالاتی که مایل هستید این بهروز رسانی سریعتر انجام شود (مثلا اگر شناسه نویسنده در Scopus توسط شما اصلاح/ادغام شده است یا به پروفایل خود در Google Scholar یا ResearcherID مقاله اضافه نمودهاید) مطابق با راهنمای موجود در آدرس http://isid.research.ac.ir/UserUpdateRequest.php درخواست بهروزرسانی را ارسال فرمایید.
در پروفایل علمسنجی اینجانب برای مجموعه PubMed مقالاتی ذکر شده است که مربوط به اینجانب نمیباشد؟ چگونه میتوانم آن را اصلاح کنم؟
به سامانه علمسنجی وارد شده و برروی نام خود کلیک کنید تا پنجره مشخصات شما باز شود. در بالا سمت چپ، دکمه آبی رنگ درخواست اصلاحات را کلیک کنید. در این صفحه ابتدا مشخصات خود را درج کرده و سپس در قسمت متن پیام، درخواست خود را مطرح کنید. موارد حذفیات و یا اضافات را با ذکر PMID در این قسمت یادداشت و دکمه ارسال را کلیک نمائید. پس از بررسی درخواست شما و در صورت تایید، ظرف مدت حداکثر ۳ روز کاری فهرست مقالات PubMed شما در سامانه علمسنجی اصلاح میگردد.
در پروفایل علمسنجی اینجانب برای مجموعههای Publons/Researcher ID و Google Scholar تعداد مقالات ناقص است؟ چگونه میتوانم آن را اصلاح کنم؟
اطلاعات موجود در مجموعههای Publons/Researcher ID و Google Scholar مستقیما از پروفایلهای شما در پایگاههای مذکور گرفته شده و در سامانه ISID قابل مشاهده است. مقتضی است بهطور متناوب نسبت به بررسی و بهروز رسانی پروفایلهای خود (پابلونز یا ریسرچر آی دی و گوگل اسکالر) اقدام فرمایید.